Wednesday 31 December 2014

Secondhand Dukelská, Trebon


Tenhle sekáč, v současnosti jeden z celkem pěti sekáčů, které se v Třeboni nachází potkáte cestou z vlakové zastávky Třeboň Lázně do centra. Při množství lidí, které tudy prochází, se divím, že není navštěvovanější. Ze zkušenosti ho můžu jen doporučit.


Začala bych tím, že uvnitř potkáte moc milou paní, která se dobře vyzná v tom, co se kde dá najít a ráda vám poradí. Jsem za takový přístup moc vděčná, protože se s tím moc často nesetkám.
Sice je tu jako všude jinde spousta starších věcí, naprostá většina v hezkém stavu, ale dá se tu najít spousta krásných značkových a skoro nových věcí - koupila jsem tu několikery rifle, jedny z toho Levi's, dále krásné manšestráky S.Oliver, novou džínovou košili z H&M a tak bych mohla pokračovat.

Taky musím vyzdvihnout, že se téměř  pořád doplňuje nové zboží a velmi často se objeví nějaká akce, například svetry za polovinu, nebo trička za dvacku. Jinak ceny jsou velmi příznivé - výše uvedené značkové džíny mě tu stály 140 korun a košile většinou 90,-
Kdo jste z okolí a máte cestu, určitě se vyplatí sem alespoň nakouknout. 



5 comments:

  1. Takovej sekáč mít v Jihlavě... Ten tvůj článek mě tak zaujal, že pujdu zítra nějaký omrknout a třeba něco pěkného najdu :D Moc se mi tvůj blog líbí, určitě v tom pokračuj. ;)

    ReplyDelete
  2. Já bych doporučila kouknout na unimodu (www.unimoda.cz/) V sekáčich nakupupuju taky ráda a v poslední době nestíhám, takže on-line je pro mě o dost lepší.

    ReplyDelete
  3. Já nemám už moc čas prolézat se po second handech, a tak jsem ráda, že existují i online tržiště jako je například https://www.onlinesekac.cz/ , kde je výběr oblečení z druhé ruky poměrně bohatý a navíc za skvělé peníze.

    ReplyDelete
  4. Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.

    ReplyDelete

Thanks for your comment ♥