Tuesday 26 June 2012

SECONDHAND U KUŘETE, TŘEBOŇ

Je to vlastně můj nejoblíbenější sekáč. Cenové to zde vychází výhodně. Věci jsou občas trochu zamíchané a poschovávané, takže to chce trpělivost, ale s množstvím zastrčených koutů roste i šance na nečekaný objev. Bohužel tu často nacházím věci s kazy. Samozřejmě to není pravidlem, ale vše je nutné důkladně prohlédnout.

Chodím sem kupovat jednobarevná trička a košile. Jsou seřazená podle barev, obvykle značky Vero moda, HM, CA, Esprit a podobně. Při troše štěstí je možné najít i něco dražšího, ale spíš vyjímečně a v okrajových velikostech. Také mají poměrně slušný výběr svetříků. Spousta v dobré kvalitě, příjemný materiál a cenou od 50 do 150 korun. Příležitostně je možné najít zajímavé sukně a saka. Koupila jsem si tu sako značky Tom Taylor za 130, viditelně málo nošené a z pěkného materiálu.

Zde obzvláště platí, že si musíte najít tu správnou dobu, kdy se vypravit na lov. Letní věci kupujeme na podzim, zimní na jaře atd. To je základ. Zaprvé na ně bývají slevy, aby nepřekážely a zadruhé: většina lidí nemá v teplém jarním dni chuť vybírat a zkoušet si kabáty. Takže ty nejskvostnější zimní kabáty dostanete za slunečného jarního dne.

 S džínami bývá v sekáčích problém, protože se u nich často mění střih, ale dají se sehnat úzké džíny, obvykle z HM v dobré kvalitě. Obvykle menší velikosti 34, 36, 38. Také se mi líbí barevná bižuterie a často také pěkné kabelky (spíš malé), které se tu dají koupit. Seženete náušnice, pecky i různé visací, řetízky korálky. , v létě i sluneční brýle, občas hodinky. Vše se pohybuje plus minus do stovky. Ta není bazarová.
Rozhodně doporučují.

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment ♥